Medewerkers 2018-01-09T16:20:12+00:00

Medewerkers Centrum voor Logopedie Rotterdam

Een ieder bij ons heeft zijn eigen specialisaties. Aan de hand van uw aanmelding zal worden bekeken bij welke logopedist u in behandeling komt. Wij streven er naar dat u behandeld wordt door de logopedist die de meeste ervaring heeft met uw klacht.

Alle logopedisten zijn lid van onze beroepsvereniging NVLF en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Diewerke Pfeil-Vorst
Diewerke Pfeil-VorstPraktijkhoudster/ Logopedist
Ik ben al sinds 2000 werkzaam in het Centrum voor Logopedie, in het begin als all-round logopedist, later gespecialiseerd in dyslexie en autisme.

In 2002 ben ik praktijkeigenaar geworden en sinds 2014 samen met Chantal Dekker de trotse “baas” van onze enthousiaste groep logopedisten in 13 locaties in Rotterdam.

Werkdagen en locatie:
Maandag en dinsdag: Blondeelstraat 15

Chantal Dekker-Reijm
Chantal Dekker-ReijmPraktijkhoudster/ Logopedist
Chantal is afgestudeerd in 2007. Zij heeft ervaring opgedaan in het speciaal basisonderwijs, verschillende praktijken en een dagopvang met complexe psychiatrische problemen bij kinderen en jongeren tot 21 jaar en hun gezin.

Sinds januari 2014 is zij samen met Diewerke Pfeill de maatschap centrum voor Logopedie.

Werkdagen en locatie:
Donderdag: Blondeelstraat 15 (hoofdlocatie)

Joelle Bos
Joelle BosLogopedist
Allround logopediste met specialisaties meertaligheid, taalontwikkeling, dyslexie, DGM (denk-stimulerende gespreksmethodiek) en ontluikende geletterdheid.

Ik vind het leuk om te zien dat kinderen steeds beter kunnen communiceren met hun omgeving.

Werkdagen en locatie:
• maandag en donderdag: Valentijn school
• dinsdag: Cornelis Haak school
• woensdag en vrijdag: Lucas school

Nick Verhoeve
Nick VerhoeveLogopedist
Allround logopedist, gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten, taalproblemen en articulatieproblemen.

Ik behandel vooral kinderen, maar ook jongeren en volwassenen met deze problematiek.

Werkdagen en locaties:
• maandag en dinsdag: school De Korf
• woensdag en vrijdag: Blondeelstraat.

Michelle Tuns - Kievit
Michelle Tuns - KievitLogopedist
Allround logopedist, gespecialiseerd in: volwassen cliënten met afasie, dysartrie, dysfagie, Parkinson en stem- of ademhalingsproblemen.

Als mime-therapeut behandel ik mensen met een aangezichtsverlamming. Daarnaast geef ik cursussen spraakafzien aan dove- en slechthorende cliënten.

Eén dag in de week werk ik op basisschool de Pionier met kinderen voor het verbeteren van taalvaardigheden en articulatie.

Werkdagen en locaties:
• dinsdag, woensdag en vrijdag: Blondeelstraat
• donderdag: basisschool De Pionier.

Djamila Luijten
Djamila LuijtenLogopedist
Allround logopediste.

Logopedist zijn vind ik leuk omdat ik spelenderwijs hulp kan bieden bij een van de belangrijkste vaardigheden, namelijk communiceren.

Maandag, dinsdag en donderdag ben ik werkzaam op katholieke basisschool De Emmaus.

Selma Bevers
Selma BeversLogopedist
In november 2016 studeerde ik af als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met kinderen met taal- en spraakproblemen en volwassenen met neurologische aandoeningen.

Bij basisschool De Klimop zal ik voornamelijk kinderen met taal- en spraakproblemen behandelen.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, houd ik van lezen en wandelen in de bergen.

Hanneke Verreussel
Hanneke VerreusselLogopedist
Mijn specialisaties als preverbaal logopedist zijn: kinderen met taal- en articulatieproblemen, communicatiesystemen bij kinderen met een beperking en kinderen met eet- en drinkproblemen.

Ervaring opgedaan binnen het S(B)O, de gehandicaptenzorg en de reguliere logopediepraktijk.

Op dit moment werk ik in de praktijk en op een kinderdagcentrum voor kinderen met een meervoudige beperking.

Stephanie Fortuin
Stephanie FortuinLogopedist
Allround logopediste, gespecialiseerd in: taal- en spraakproblematiek.

Werkdagen en locaties
• maandag en dinsdagmiddag: Blondeelstraat
• dinsdagochtend en donderdag: De Meridiaan
• vrijdag: Tussendijken.

Dunja Allal el Bakhti
Dunja Allal el BakhtiLogopedist
Hallo, hello, hola, merhaba, bonjour, مرحبا !

Mijn naam is Dunja en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Centrum voor Logopedie. Ik ben werkzaam op de locatie de Valentijnschool in Rotterdam west. In 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam.

Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan op verschillende werkplekken. Ik heb onder andere ervaring opgedaan in verschillende vrijgevestigde praktijken, basisscholen en revalidatiecentra. Op deze werkplekken heb ik mij veelzijdig kunnen inzetten doordat ik multicultureel ben ingesteld. Ik ben zelf meertalig en beheers het Nederlands, Engels en Arabisch goed. Naast deze talen ben ik de Turkse taal aan het leren en ben ik erg geïnteresseerd in andere culturen.

Ik hoop me bij Centrum voor Logopedie verder te ontwikkelen en u te kunnen helpen!

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Zahra el Yagoubi
Zahra el YagoubiLogopedist
Ik ben Zahra el Yagoubi en ik ben 21 jaar oud. Na vier jaar hard studeren, heb ik de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam succesvol afgerond. Momenteel ben ik drie maanden werkzaam als logopediste binnen deze leuke, dynamische en grote logopedische praktijk!

Wat mij het meeste aanspreekt aan dit beroep, is het veelvuldig contact met mensen en het bieden van afgestemde zorg om de kwaliteit van communicatie te bevorderen. Voor mij blijft communicatie een interessant onderwerp, omdat communicatie iets van alle tijden is.

Locatie en werkdagen: Ik ben op de maandag en dinsdag te vinden op de Valentijnschool te Rotterdam. Op de donderdag en vrijdag ben ik werkzaam op de Mozaïek te Rotterdam.

Ashley Groenland
Ashley GroenlandLogopedist
In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven, waarbij ik mij heb verdiept in het vakgebied stem. Het mooie aan het vak logopedie is naar mijn mening dat je anderen kunt helpen met communicatie, wat in het dagelijks leven enorm belangrijk is!
Ik ben zelf veel bezig met zang en alles wat met musicals te maken heeft, waar ook mijn interesse voor de stem vandaan komt.

Werkzaamheden: Ik ben op dinsdag werkzaam op de Cornelius Haak school en op vrijdag in de praktijk.

Kubra Yilmaz
Kubra YilmazLogopedist
In juli 2016 heb ik de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam op de praktijk Centrum voor Logopedie.

Communicatie is belangrijk! Het beroep Logopedie geeft mij voldoening om zowel kinderen als volwassenen te helpen en een positieve bijdrage te leveren in hun leven.

Werkdagen en locatie: maandag t/m vrijdag, Emmausschool te Rotterdam.

Maaike van Alphen
Maaike van AlphenLogopedist
Sinds juli 2013 ben ik afgestudeerd als logopedist. Hierna heb ik ervaring opgedaan met behandelen van kinderen en volwassenen.
Het leuke van logopedist zijn, is mensen helpen met optimaal communiceren. Voor iedereen een passende manier vinden om doelgericht te leren.
Werkdagen en locatie:
– Maandag en donderdag: De Pionier
– Dinsdag: De Korf
Laura KoolenLogopedist
Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam.
Tijdens mijn (studie)loopbaan heb ik ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs en
de vrijgevestigde praktijk.
Ik zorg tijdens mijn werk voor een open sfeer, zodat kinderen zichzelf kunnen zijn en zij kunnen groeien in hun ontwikkeling.
Ik beheers ook de Nederlandse Gebarentaal en heb mij gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten en spelling.
Bij Centrum voor Logopedie werk ik op de locaties ‘Onze Wereld’ (maandag) en de Lucas school (dinsdag, donderdag, vrijdag).